De jongens gaan voor hogere D-scores!

Op zaterdag 9 februari 2019 zijn de mannen van CSC’45 voor hun tweede wedstrijd naar turnhal Europark in Groningen vertrokken.

Benjamin Talentendivisie
De wedstrijd van de Benjamins ging heel goed. We hebben wat nieuwe dingen geprobeerd en dat pakte op sommige toestellen goed uit……en helaas op andere toestellen iets minder goed. De resultaten waren overigens prima, want Mees de Vries werd 4e en Owen Hoogeveen (Topsport Noord/CSC’45 Heerenveen) 2e.


Instap 17 / Pupil 16
Met de jongens in de categorie instap en pupil hebben we vooraf veel doelen vastgesteld, die we graag wilden behalen. Deze doelen bestonden voornamelijk uit het upgraden van de D-score of de E-score zo hoog mogelijk te houden. Helaas pakte dat bij de instappers niet heel goed uit en scoorden ze lager dan in de vorige wedstrijd. Sven Knol werd 10e, Noah Wiersma 11e en Maik Stok eindigde als 12e.
Bij de pupillen werden de doelen wel behaald. Hidde Schukken werd heel knap 3e en Feike Jan Visser eindigde op een keurige 7e plaats.

Jeugd 10 / Junior 1 – niveau 8 (WIK FTC / CSC’45 Heerenveen)
De jongens in de categorieën Jeugd en Junior gingen voornamelijk voor een hogere D-score. Helaas is dat nog niet helemaal gelukt, maar ze hebben nog even de tijd om daar gericht op te trainen voor de NK-finale. De uitslagen tijdens deze wedstrijd waren overigens prima. In de categorie Jeugd 10 eindigde Martinus Aden op de 1e plaats en Ruben Klaver werd heel knap 2e. In de categorie Junior 1 / niveau 8 werd Wouter Heeremans heel netjes 6e.

De heren kijken terug op een leuke en intensieve wedstrijddag en zijn nu in afwachting op de bekendmaking van de doorstroming naar de landelijke wedstrijden.