Met opbrengst Rabo ClubSupport sparen voor 2e airtrack!

Gymnastiekvereniging CSC’45 Heerenveen doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport!


Rabobank: “Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?”

CSC’45 Heerenveen: “Als gevolg van corona kunnen we ons 75-jarig bestaan niet vieren zoals we dat graag hadden gewild. Corona heeft er ook voor gezorgd dat we onze trainingen helaas minder efficiënt kunnen inrichten dan vóór corona. Om de kwaliteit van en het plezier tijdens de trainingen te verhogen willen we graag een extra airtrack aanschaffen, zodat in meerdere trainingsgroepen en in verschillende trainingszalen op een veilige manier nieuwe turnelementen aangeleerd kunnen worden. En als corona achter de rug is, is deze trainingsmat ook enorm van toegevoegde waarde!”

Vanaf 5 oktober 2020 kan iedereen die een bankrekening bij de Rabobank heeft en lid is van de Rabobank stemmen op onze vereniging. Iedere stem levert onze vereniging geld op!

Ben je nog niet lid van de Rabobank, maar je hebt er wel een rekening, word dan snel (gratis) lid via de volgende link:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

Ben je al wel lid, dan kun je via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren stemmen op jouw favoriete club. Je ontvangt dit jaar van de Rabobank geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen’. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020.

Rabo Clubsupport 2020: stemmen
Meer over Rabo ClubSupport?
Lid worden van de Rabobank?

Alvast hartelijk bedankt voor jouw support!