Werken bij CSC’45

Wil je aan de slag bij een actieve vereniging? Een vereniging die sportiviteit, gezondheid en plezier hoog in het vaandel heeft? Dan is CSC’45 Heerenveen de club voor jou. Gymnastiekvereniging CSC’45 Heerenveen bestaat al sinds 1945 en is een begrip in Heerenveen en omstreken. Er wordt bij ons op verschillende niveaus binnen Nederland geturnd met af en toe zelfs een uitstapje ‘over de grens’. De turnhal van het Epke Zonderland Turncentrum biedt ons daarvoor een prima trainingsruimte. De gymnastieklessen worden op verschillende locaties in Heerenveen gegeven, dus er is altijd een leuke gymgroep te vinden die bij jou past. Maar ook volwassenen kunnen bij CSC’45 Heerenveen hun conditie op peil houden en in een prettige sfeer werken aan hun gezondheid.

Vacature Enthousiaste trainer (m/v) 1e en 2e divisie TD

Inhoud vacature
Als trainer verzorg je de trainingen van onze 1e en 2e divisie-turnsters en begeleid je hen tijdens de wedstrijden. Je geeft vorm aan de opleidings- c.q. ontwikkeltrajecten van onze turnsters en bent verantwoordelijk voor inhoudelijk goede lessen waarbij een combinatie van plezier, prestatie en persoonlijke benadering centraal staat. Op termijn is er, bij gebleken geschiktheid, de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van hoofdtrainer.

Functie-eisen
Voor deze vacature is CSC’45 op zoek naar een trainer, die in het bezit is van geldige licentie niveau 3. Wij verwachten van je dat je in voldoende mate beschikt over de nodige vaardigheden en kennis op het gebied van elementen, methoden, didactiek. Daarnaast hechten wij waarde aan goede communicatieve- en sociale vaardigheden en een flinke dosis enthousiasme en energie, die je weet over te brengen op de groep.

Wij bieden
De trainingen worden verzorgd in de turnhal van het Epke Zonderland Turncentrum (Sportstad Heerenveen). Tevens maak je onderdeel uit van een gemotiveerde trainersgroep bij een financieel gezonde, gezellige en actieve vereniging waar regelmatig diverse activiteiten worden georganiseerd.
Het werkgeverschap is voor deze functie uitbesteed aan Sport Fryslân.

Belangstelling?
Heb je interesse in deze functie, stuur dan een e-mail met jouw CV naar Anita Hettinga, personeel@csc45.nl. Heb je vragen over deze vacature? Ook die kun je mailen naar personeel@csc45.nl.

Open sollicitatie

Zijn er op dit moment geen (passende) vacatures, maar ben je wel geïnteresseerd in een trainersfunctie bij onze vereniging? Houd onze website in de gaten of stuur een open sollicitatie met CV naar personeel@csc45.nl. Wij nemen dan contact met je op en wie weet ben jij de trainer die wij zoeken!

Stagemogelijkheden

CSC’45 Heerenveen is een erkend leerbedrijf.
Dit betekent dat stagiair(e)s uit het MBO stage kunnen lopen bij CSC’45 Heerenveen en dat wij voldoen aan de criteria van SBB/Calibris. Doe jij een sportopleiding gymnastiek of turnen en ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats, neem dan contact op met personeelszaken via personeel@csc45.nl.