Werken bij CSC’45

Wil je aan de slag bij een actieve vereniging? Een vereniging die sportiviteit, gezondheid en plezier hoog in het vaandel heeft? Dan is CSC’45 Heerenveen de club voor jou. Gymnastiekvereniging CSC’45 Heerenveen bestaat al sinds 1945 en is een begrip in Heerenveen en omstreken. Er wordt bij ons op verschillende niveaus binnen Nederland geturnd met af en toe zelfs een uitstapje ‘over de grens’. De turnhal van het Epke Zonderland Turncentrum biedt ons daarvoor een prima trainingsruimte. De gymnastieklessen worden op verschillende locaties in Heerenveen gegeven, dus er is altijd een leuke gymgroep te vinden die bij jou past. Maar ook volwassenen kunnen bij CSC’45 Heerenveen hun conditie op peil houden en in een prettige sfeer werken aan hun gezondheid.

We hebben momenteel geen openstaande vacatures, maar heb je belangstelling voor de functie train(st)er van CSC’45 dan horen wij dat graag. Stuur een mail naar personeel@csc45.nl (Hiltje Schuiling).

Train(st)er bij CSC’45, het hoe en wat….
Als train(st)er van CSC’45 Heerenveen geef je vorm aan de ontwikkeltrajecten van onze turn(st)ers en begeleid je hen tijdens de wedstrijden. Je richt je trainingen op zo’n manier in dat plezier, prestatie en persoonlijke benadering centraal staan. Jouw lessen zijn inhoudelijk sterk en dragen bij aan een verantwoorde ontwikkeling van onze turn(st)ers.

REEDS VERVULD: Vacature Gedreven train(st)er GL2/3

Voor deze vacature is CSC’45 Heerenveen op zoek naar een train(st)er die twee van onze turngroepen, bestaande uit meisjes / jonge dames die turnen op het niveau D2 tot en met D5, op een gedreven en betrokken manier les wil geven in één van de gemeentelijke gymzalen in Heerenveen.
De trainingen zijn op maandag en donderdag van 16:00 tot 18:00 uur en van 18:00 tot 20:00 uur. Daarnaast begeleid je deze turndames uiteraard ook tijdens de wedstrijden.


REEDS VERVULD: Vacature Enthousiaste train(st)er TC2/3 (tijdelijk)

In verband met het aanstaande zwangerschapsverlof van één van onze trainsters zijn we met spoed op zoek naar iemand die onze turnsters uit de 2e talentengroep (niveau D1 en N3/Instap tot en met Pupil2) gedurende de maanden september tot en met december 2019 op een enthousiaste en motiverende manier wil trainen in het Epke Zonderland Turncentrum in Sportstad Heerenveen. Daarnaast begeleid je deze dames tijdens de wedstrijden die plaatsvinden in de genoemde periode.
De leerlijn voor deze meiden is uitgewerkt en kan in afstemming met de huidige trainster verder opgepakt worden. De trainingen vinden plaats op woensdag van 16:45 – 19:00 uur en op donderdag van 18:30 – 20:30 uur.
De functie kan in de loop van het seizoen mogelijk uitgebreid en de looptijd van het contract kan wellicht verlengd worden.


Wat mag je verder verwachten?

Je wordt onderdeel van een gemotiveerde trainersgroep bij een financieel gezonde, gezellige en actieve vereniging, waar regelmatig verschillende activiteiten worden georganiseerd.
Het werkgeverschap is voor deze functie uitbesteed aan Sport Fryslân.

Heb je belangstelling voor één van deze vacatures?
Ben jij de train(st)er die we zoeken? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar Hiltje Schuiling via personeel@csc45.nl. Heb je vragen over deze vacature? Ook die kun je mailen naar personeel@csc45.nl.

Open sollicitatie

Zijn er op dit moment geen (passende) vacatures, maar ben je wel geïnteresseerd in een trainersfunctie bij onze vereniging? Houd onze website in de gaten of stuur een open sollicitatie met CV naar personeel@csc45.nl.

Stagemogelijkheden

CSC’45 Heerenveen is een erkend leerbedrijf.
Dit betekent dat stagiair(e)s uit het MBO stage kunnen lopen bij CSC’45 Heerenveen en dat wij voldoen aan de criteria van SBB/Calibris. Doe jij een sportopleiding gymnastiek of turnen en ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats, neem dan contact op met personeelszaken via personeel@csc45.nl.