Werken bij CSC’45

Wil je aan de slag bij een actieve vereniging? Een vereniging die sportiviteit, gezondheid en plezier hoog in het vaandel heeft? Dan is CSC’45 Heerenveen de club voor jou. Gymnastiekvereniging CSC’45 Heerenveen bestaat al sinds 1945 en is een begrip in Heerenveen en omstreken. Er wordt bij ons op verschillende niveaus binnen Nederland geturnd met af en toe zelfs een uitstapje ‘over de grens’. De turnhal van het Epke Zonderland Turncentrum biedt ons daarvoor een prima trainingsruimte. De gymnastieklessen worden op verschillende locaties in Heerenveen gegeven, dus er is altijd een leuke gymgroep te vinden die bij jou past. Maar ook volwassenen kunnen bij CSC’45 Heerenveen hun conditie op peil houden en in een prettige sfeer werken aan hun gezondheid.

Train(st)er bij CSC’45, het hoe en wat….
Als train(st)er van CSC’45 Heerenveen geef je vorm aan de ontwikkeltrajecten van onze turn(st)ers en begeleid je hen tijdens de wedstrijden. Je richt je trainingen op zo’n manier in dat plezier, prestatie en persoonlijke benadering centraal staan. Jouw lessen zijn inhoudelijk sterk en dragen bij aan een verantwoorde ontwikkeling van onze turn(st)ers.

Wat mag je verder verwachten?
Je wordt onderdeel van een gemotiveerde trainersgroep bij een financieel gezonde, gezellige en actieve vereniging, waar regelmatig verschillende activiteiten worden georganiseerd.
Het werkgeverschap is voor deze functie uitbesteed aan Sport Fryslân.

VACATURE TRAIN(ST)ER 55+ IN BEWEGING
Voor onze groep 55+ in beweging zijn wij op zoek naar een trainer/trainster. Ben jij gedreven en betrokken, ben je in staat om enthousiasme voor de gymsport op een creatieve manier over te brengen en beschik je over de juiste diploma’s, dan pas jij bij ons.

Heb je belangstelling voor één van deze vacatures?
Ben jij de train(st)er die we zoeken? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar Dagmar Dijkstra via personeel@csc45.nl. Heb je vragen over deze vacature? Ook die kun je mailen naar personeel@csc45.nl.

Open sollicitatie

Zijn er op dit moment geen (passende) vacatures, maar ben je wel geïnteresseerd in een trainersfunctie bij onze vereniging? Houd onze website in de gaten of stuur een open sollicitatie met CV naar personeel@csc45.nl.

Bestuursleden en andere vrijwilligers gevraagd!

Ons bestuur heeft versterking nodig!
Ben je goed met cijfers, heb je een oog voor marketing, ben jij een organisatietalent, weet jij met gemak sponsoren te overtuigen, ben je communicatief vaardig, is data invoeren helemaal jouw ding? Over welk talent je ook beschikt, er is altijd een rol voor jou weggelegd bij CSC’45.
Dus vraag informatie op of meld je aan bij secretariaat@csc45.nl. Je bent van harte welkom!

Stagemogelijkheden

CSC’45 Heerenveen is een erkend leerbedrijf.
Dit betekent dat stagiair(e)s uit het MBO stage kunnen lopen bij CSC’45 Heerenveen en dat wij voldoen aan de criteria van SBB/Calibris. Doe jij een sportopleiding gymnastiek of turnen en ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats, neem dan contact op met personeelszaken via personeel@csc45.nl.