Deelname Jeugdsponsoractie 2022 supermarkt Poiesz Heerenveen

Jeugdsponsorsctie Poiesz Heerenveen
Enige tijd geleden hebben wij ons ingeschreven voor de Jeugd Sponsor Actie 2022. In de afgelopen periode heeft een uitgebreide selectieprocedure plaatsgevonden om te garanderen dat iedere vereniging een gelijke kans heeft om geselecteerd te worden. We zijn blij om te kunnen melden dat CSC’45 geselecteerd is voor de Jeugd Sponsor Actie 2022!
De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 14 februari tot en met zondag 10 april a.s. Onze vereniging doet mee in de Poiesz supermarkt in Heerenveen (de Greiden).

Hoe werkt deze actie?
Met de Jeugd Sponsor Actie kunnen we geld binnenhalen voor de jeugd van onze vereniging. Bij iedere €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) ontvangt de klant 1 gratis jeugdsponsormunt. Daarnaast ontvangt de klant iedere week bij vele aanbiedingen een aantal jeugdsponsormunten. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk leden en fans boodschappen bij Poiesz Heerenveen doen en de jeugdsponsormunten in onze koker storten. Want hoe meer jeugdsponsormunten er in onze clubkoker terecht komen, des te hoger is het sponsorbedrag dat in onze clubkas belandt!

Aanpassingen vanwege coronavirus
De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers zijn van groot belang. Daarom is Poiesz helaas genoodzaakt om een aantal aanpassingen door te voeren met betrekking tot de Jeugd Sponsor Actie. Dit komt neer op het volgende:
– Geen informatiebijeenkomst voorafgaand aan de actie
– Geen actieve verkoop door verenigingen in de winkels
– Geen Jeugd Sponsor Gala ter afsluiting
– Geen jeugdsponsormunten opsparen (bij de vereniging, thuis, etc.) maar direct in de koker doen

Dus doe van 14 februari tot en met 10 april a.s. zoveel je boodschappen bij Poiesz Heerenveen en doe de jeugdsponsormunten in de koker van CSC’45!