Help jij mee om een grandioos turnweekend te organiseren?!

Beste leden en ouders van onze leden,

Op 20 en 21 januari aanstaande vindt er in Sportstad Heerenveen een grote turnwedstrijd plaats, namelijk de Districtswedstrijd Turnen Dames voor de 3e en 4e Divisie. Dit is de 3e plaatsingswedstrijd voor zowel de individuele als de teamfinales. Deze wedstrijd wordt door de KNGU georganiseerd met medewerking van CSC’45!

Om deze wedstrijd op rolletjes te kunnen laten verlopen, zijn we op zoek naar vrijwilligers! Uit ervaring weten we dat het ontzettend leuk is om mee te helpen bij de organisatie van zo’n wedstrijd. Dus kom helpen en geef je allemaal op!

Voor elk wat wils, al vanaf 8 jaar kun je meehelpen. We hebben jurymeisjes nodig en een aantal vrijwilligers voor het rondbrengen van drinken voor o.a. de juryleden. Natuurlijk ook  opbouwers, afbouwers, kaartverkopers, iemand die de muziek regelt, enzovoort. Dus altijd een taak die bij je past.

Aanmelden als vrijwilliger kan door onderstaand formulier in te vullen. Wil je meerdere personen opgeven, vul dan voor iedere vrijwilliger apart een formulier in. Je krijgt voor de wedstrijd natuurlijk nog aanvullende informatie over je taak.

  https://forms.office.com/r/XYBn6HSkXY 

Graag tot over 2 weken!

Met vriendelijke groet,
Bestuur CSC ’45 Heerenveen

Martin Brandsma
Titia van Althuis
Dagmar Dijkstra
Sylvia Wortel
Tanja Oosting