Word jij ook een vriend van CSC’45 Heerenveen?

Met de financiële steun van de Vrienden van CSC’45 Heerenveen kunnen we extra activiteiten voor onze leden organiseren, zoals bijvoorbeeld Pietengym voor de allerjongsten, onze jaarlijkse clubwedstrijd in Sportstad Heerenveen, maar ook kunnen we met die inkomsten speciale materialen aanschaffen voor tijdens de trainingen en -zeker net zo belangrijk- de contributie wat lager houden. Draag je ons een warm hart toe? Wij accepteren maar wat graag jouw ‘vriendschapsverzoek’!

De vrienden van CSC’45 Heerenveen worden vermeld op onze website en we voegen (indien van toepassing) een link naar de bedrijfswebsite toe. We willen tenslotte ook graag wat terug doen.
Verder worden onze nieuwe vrienden op onze Facebookpagina, waar we een flink aantal volgers hebben, in het zonnetje gezet. Particulieren betalen een bedrag van € 15,00 of € 20,00 per jaar tot wederopzegging en bedrijven € 50,= per jaar tot wederopzegging (jaarlijks mogelijk in januari via penningmeester@csc45.nl).

We hoeven er natuurlijk niet bij te vermelden dat een hoger bedrag altijd mag……

Je bedrijfsnaam en logo op het sponsordoek in het Epke Zonderland Turncentrum?
Je wilt je bedrijf wat prominenter in beeld en altijd zichtbaar zijn in het Epke Zonderland Turncentrum in Sportstad Heerenveen? Dat kan! We plaatsen ‘jou’ met alle plezier op ons sponsordoek in de turnhal. De kosten hiervoor bedragen € 250,= per jaar voor een minimale periode van 3 jaar. En uiteraard worden de bedrijfsnaam en de link naar jouw website ook op onze website vermeld en heten we je van graag van harte welkom op onze Facebookpagina.

Je kunt je aanmelden als sponsor door middel van het sponsorformulier en dan stemt onze sponsorcommissie de mogelijkheden van bedrijfsnaam en logo op het sponsordoek met je af.

Aanmelden als Vriend van CSC’45 Heerenveen

Graag ontvangen we je aanmelding voor de Vrienden van CSC’45 Heerenveen per mail (het ingevulde formulier mail je naar website@csc45.nl).
De donatiefactuur wordt vervolgens naar het opgegeven mailadres gestuurd. Op deze aanmelding is ons privacystatement van toepassing en de gegevens worden alleen voor het doel “Vrienden van CSC’45 Heerenveen” gebruikt.

Aanmeldingsformulier Vrienden van CSC’45 Heerenveen voor particulieren en bedrijven. 

Je print het formulier, je vult het in, vervolgens scan of fotografeer je het formulier en daarna verstuur je het per mail naar website@csc45.nl. Of je doet de papieren versie in de CSC’45-brievenbus bij de turnhal in Sportstad.
Wil je liever een digitaal in te vullen formulier ontvangen (dus de stappen printen, met pen invullen en scannen/fotograferen overslaan), stuur dan even een mail naar website@csc45.nl, dan ontvang je een gemakkelijker in te vullen formulier per mail van ons. De digitaal in te vullen versie kan helaas (nog) niet op de website geplaatst worden, vandaar dat deze even per mail opgevraagd moet worden…..

Onze vrienden

3xP, Heerenveen
Firda voor Volwassenen (onderwijs)
Guido Hibma Photography, Franeker
Hommes Office, Heerenveen (hommesoffice@gmail.com)
Molen Welgelegen, Heerenveen
MooiZen, Heerenveen
Praxis, Heerenveen
Restaurant ’t Gerecht, Heerenveen
Restaurant Toro Pinto, Heerenveen
Ruinemans Auto’s, Wolvega
Sally Aardappelen-, groente- en fruithandel, Heerenveen
Sport & Lifestyle Center Balans, Heerenveen
Volbeda Flower Farm, Heerenveen

mevrouw T. Holtman (erelid), Heerenveen

En daarnaast heeft een flink aantal particulieren zich anoniem aangemeld als Vriend van CSC’45 Heerenveen. Geen naamsvermelding, maar wel het vermelden waard.

Hartelijk bedankt allemaal!