Ga op pad, maak vrienden en verdien een leuke cadeaubon!

De maand mei 2019 is de maand van de Vrienden van CSC’45. Als je in deze maand nieuwe vrienden voor onze club werft, dan krijg je als dank voor je inzet een leuke cadeaubon. Altijd al (nog) een keer willen springen bij Jumpstyle Heerenveen of bij Sportstad Heerenveen heerlijk willen zwemmen of het inline skaten toch eens willen uitproberen? Of wat dacht je van een VVV-bon van € 5,00?

Deze leuke vrijkaartjes of bonnen liggen voor je klaar als jij één bedrijf of 3 particulieren als nieuwe vriend van CSC’45 aanmeldt. Lukt het jou om meerdere bedrijven of mensen te ‘strikken’, dan krijg je natuurlijk ook meerdere cadeaubonnen. Dus ga op pad en maak nieuwe vrienden!

Hoe doe je mee aan deze actie?
Zoals iedereen weet heeft CSC’45 meer inkomsten nodig om de extra activiteiten voor haar leden te kunnen blijven uitvoeren, om trainingsmaterialen aan te kunnen schaffen en -ook heel belangrijk- om de contributie niet te hoeven verhogen. De Vrienden van CSC’45 Heerenveen helpen ons daarbij, maar op dit moment zijn dat er niet genoeg. Vandaar deze actie.

In de week van 6 tot en met 11 mei 2019 worden tijdens de training sponsorformulieren aan de jeugdleden uitgedeeld, waarmee bedrijven en particulieren als vrienden van CSC’45 Heerenveen aangemeld kunnen worden.

Dus vraag aan je ouders of hun werkgever onze vereniging wil sponsoren, misschien heeft je buurman of buurvrouw een eigen bedrijf en wil hij/zij daarvoor reclame maken op onze website of kunnen je opa, oma, oom, tante of wie dan ook een bijdrage leveren aan een betere financiële toekomst van CSC’45 Heerenveen.

Wat zijn de regels?
Bedrijven betalen tenminste € 50,= per jaar tot wederopzegging en particulieren betalen tenminste € 15,= per jaar tot wederopzegging. We hoeven er natuurlijk niet bij te zeggen dat een hoger sponsorbedrag altijd mag!! De nieuwe vrienden worden -indien gewenst- op onze Facebookpagina, die inmiddels een flink aantal volgers heeft, van harte welkom geheten en uiteraard op onze website genoemd. Bedrijven geven hun webadres aan ons door, zodat ze via de website van CSC’45 reclame voor zichzelf kunnen maken.

Op het formulier kun je de gegevens van één bedrijf en van drie particulieren invullen. Heb je een of meerdere extra formulieren nodig? Dat kan natuurlijk. Graag zelfs! Klik hier voor het formulier, zodat je ‘m zelf kunt printen. En vergeet niet aan te geven welke cadeaubon * je graag wilt ontvangen!

De Vrienden van CSC’45 ontvangen op het opgegeven mailadres een factuur voor het sponsorbedrag dat zij op het formulier hebben aangegeven. Ze hoeven jou dus niet contant te betalen. Alle verdere informatie staat op de Vrienden van CSC’45-pagina.

Werf zoveel mogelijk vrienden en lever het formulier/de formulieren uiterlijk 7 juni a.s. weer bij je train(st)er in. Je mag er ook voor kiezen om een scan of foto van het formulier te mailen naar website@csc45.nl.

* Cadeaubonnen
De cadeaubonnen worden mede mogelijk gemaakt door Sportstad Heerenveen en Jumpstyle Heerenveen. Hartelijk bedankt daarvoor!
De vrijkaart van Sportstad Heerenveen voor 1 x zwemmen of 1 x inline skaten is inwisselbaar tijdens de reguliere publieksuren.
De vrijkaart van Jumsptyle Heerenveen voor 1 uur Free Jump is geldig tot en met december 2019 en is exclusief de verplichte Jumpstylesokken.
Je krijgt je bon uiterlijk 30 juni 2019.

Ook na 7 juni a.s. mag je sponsorformulieren inleveren. De mei-actie met de cadeaubonnen is dan alleen niet meer van toepassing.