De verkoop van cupcakes en koekjes op Koningsdag brengt € 117,05 in het CSC’45-laatje

Op vrijdag 26 april jl. rook het heerlijk in de “CSC’45-keuken”. Celeste, Dominique, Janna Wytske en Lisan hebben de hele middag cupcake na cupcake gebakken in de smaken naturel, appel/kaneel en chocolatechip. Op zaterdag 27 april jl. vertrokken de meiden om 6:00 uur naar het centrum van Heerenveen om daar hun verkoopplek in te richten. De cakejes werden aantrekkelijk uitgestald en de koningsdagkoekjes, gebakken door ons nieuwe bestuurslid Melissa Rienstra, maakten het zoete aanbod compleet. En de hele opbrengst gaat naar CSC’45 Heerenveen, wat een leuke manier om de clubkas te spekken.

Nadat de laatste -dronken- stappers van de avond ervoor richting hun bedje waren vertrokken kwam de Koningsmarkt rustig op gang. Het weer viel redelijk mee, het zonnetje brak zelfs af en toe door, maar de temperatuur bleef wel wat laag. De meiden nestelden zich op de meegebrachte turnmatjes -ze zaten lekker beschut onder de overkapping bij uitzendbureau Timing- en kropen knus tegen elkaar aan. Dekens erbij, dus lekker warm.

Op een gegeven moment gingen Dominique en Celeste de markt rond met de mand met koekjes. Deze koekjes zagen er zo lekker uit, ze verkochten zich zo goed als vanzelf. Of zou de snelle verkoop van de koekjes toch te maken hebben gehad met de vrolijke uitstraling van de CSC’45-turnsters?! Ondertussen kwam de verkoop van de cupcakes eveneens goed op gang. Chantal Stap was inmiddels ook aangehaakt en met z’n vijven hebben ze er een gezellige ochtend van gemaakt. Rond 12 uur waren alle koekjes en alle cupcakes tot de laatste kruimel verkocht en kon de opbrengst vastgesteld worden.
Celeste, Chantal, Dominique, Janna Wytske en Lisan hebben met de verkoop van koningsdagkoekjes en -cupcakes maar liefst € 117,05 voor onze vereniging opgehaald! Namens CSC’45 heel hartelijk bedankt! Wat een leuk initiatief en wat een heerlijk clubgevoel hebben jullie uitgestraald!

Mocht je zelf ook met (een gedeelte van) je Koningsdagopbrengst CSC’45 Heerenveen willen sponsoren, dan kan dat door het bedrag over te maken naar bankrekeningnummer NL21RABO 0326417966 t.n.v. CSC’45 Heerenveen onder vermelding van Koningsdagdonatie en je naam en/of naam van je kind.

De volgende sponsoractie zit er inmiddels ook al aan te komen. De maand mei 2019 wordt de maand van de Vrienden van CSC’45 Heerenveen. Binnenkort krijgen de leden van CSC’45 de informatie over de bijzonderheden van deze actie.

Chantal, Janna Wytske, Dominique, Celeste en Lisan verkopen koekjes en cupcakes voor CSC’45 Heerenveen.