Onze trainers

CSC’45 Heerenveen heeft meerdere trainers in dienst, die met veel enthousiasme lesgeven in het Epke Zonderland Turncentrum en in verschillende gymzalen in Heerenveen.


Rein Hoekstra
Trainer 3e tot en met 6e divisie dames turnen en recreatie wedstrijdgroepen
reinenanneke@deheidepleats.nl

Sarah ten Have
Trainster 1e en 2e divisie dames turnen, 1e talentengroep
eerste.tweede.divisie@outlook.com

Marijn Kuipers
Trainster 1e en 2e divisie dames turnen, 1e talentengroep

Titia van Althuis-Tolsma
Trainster Voorbereidende turnselectie en 2e talentengroep
t_tolsma@hotmail.com

Emmely Evers
Trainster recreatie wedstrijdgroepen
emmely-evers@hotmail.com

Jarne Schutrup
Trainer jongens- en herengroep
jarne@home.nl

Rein Hoekstra, Olaf Larsen en Eva Bal
Gymnastiek voor jongens en meisjes

Bibi de Jonge
Keep-Fit (voor dames)
keepfit@csc45.nl

Brigitte Spierings
55+ in beweging

Volleybal Heren
Op donderdagavond wordt er door de heren getraind. Dit gaat zonder begeleiding van een trainer.


Begeleiding tijdens de lessen

De lessen en trainingen vinden plaats onder begeleiding van gekwalificeerde trainers. De bevoegdheid hebben zij behaald o.a. door middel van het volgen van de CIOS of ALO-opleiding en/of opleidingen van de KNGU.
Tijdens sportactiviteiten en overige evenementen zorgt de vereniging voor de aanwezigheid van trainers en/of andere begeleiding. Omdat “De jeugd de toekomst is” worden er tijdens de lessen ook assistenten ingezet. Dit zijn voornamelijk leden uit de juniorgroepen van CSC’45 en wij zijn heel blij met hun hulp!
De trainer is het aanspreekpunt voor de ouders/verzorgers en staat je graag te woord voorafgaande aan de les of na afloop van de les. Tijdens de les is hier geen mogelijkheid voor. De trainer is in het bezit van een ledenlijst met telefoonnummers en mailadressen van de ouders. Mocht er tijdens de les iets gebeuren, dan kan de trainer contact opnemen met de ouders. Het is belangrijk dat deze lijst up-to-date blijft. Geef daarom eventuele wijzigingen zo snel mogelijk aan ons door!

Afmelden voor een training?
Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je om wat voor reden dan ook een training moet overslaan. In dat geval meld je je af bij je eigen trainer. Je hoeft het bestuur of de ledenadministratie niet van je afmelding op de hoogte te brengen.