ALLE CSC’45-TEAMS IN DE PRIJZEN OP NOORDELIJK KAMPIOENSCHAP MICRO TEAMGYM

Op zaterdag 21 december 2019 werd in Drachten het Noordelijk Kampioenschap Micro Teamgym gehouden. Dat is groepsspringen ‘in het klein’. Bij Micro Teamgym gaat het erom dat je in teams van 3 spring(st)ers jouw mooiste sprongen op de minitrampoline laat zien en op de airtrack vlot en soepel sprongenseries achter elkaar doet. CSC’45 Heerenveen deed in verschillende leeftijdscategorieën met maar liefst zeven teams mee en alle teams vielen in de prijzen!

In het ochtendprogramma waren onze junioren D en de dames van het senioren D team aan de beurt. De juniorenteams waren onderling enorm aan elkaar gewaagd en het werd een spannende wedstrijd.  De meiden van CSC’45 eindigden met minder dan een half punt verschil met de nummer één op een heel knappe tweede plaats. De dames senioren D lieten zien dat zij in deze categorie de beste zijn en eindigden op het hoogste podium. Goud!

’s Middags deden namens CSC’45 nog eens drie juniorenteams mee, een mix-jeugdteam en een seniorenteam. Het mix-jeugdteam sprong zich op niveau C met een prima puntentotaal naar de eerste plek. De meiden Junioren C moesten zich in een groot deelnemersveld bewijzen ….. en dat deden ze. Ze eindigden met mooie scores op beide onderdelen op de tweede plaats!
De Junioren B kwamen op het onderdeel minitrampoline niet helemaal uit de verf, maar dat maakten de meiden meer dan goed op de airtrack. In het totaalklassement werden ze heel knap derde. De meiden van het team Junioren A lieten zien dat zij de afgelopen weken hard getraind hebben om zich nieuwe sprongen(series) eigen te maken. Dat intensieve trainen werd beloond met een gouden medaille. De dames senioren B pakten ook het goud met prima series op de airtrack en topsprongen -afgewisseld met een paar missertjes- op de minitrampoline.

CSC’45 ging met vier gouden, twee zilveren en één bronzen medaille naar huis. Daarmee sluit je het jaar toch wel heel spectaculair af!

CSC’45: Senioren D en Junioren D


CSC’45: Senioren D


CSC’45: mixteam Jeugd C, Junioren A, B en C en Senioren B

CSC’45: Senioren B