Breng je stem uit op CSC’45 en steun onze vereniging door middel van Rabo Clubsupport

Rabobank: “Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. Benieuwd wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen?”

CSC’45: “We willen graag meer trainers en jeugd aantrekken voor de recreatieve gymnastiek want sporten is ontzettend belangrijk voor de jeugd en we willen nog meer kinderen aan het sporten krijgen zodat er nog meer plezier aan te beleven valt.”

Hoe werkt het?
Vanaf 5 september 2022 kan iedereen die een bankrekening bij de Rabobank heeft en lid is van de Rabobank stemmen op onze vereniging. Iedere stem levert onze vereniging geld op! Ben je nog niet lid van de Rabobank, maar je hebt er wel een rekening, word dan snel (gratis) lid via de volgende link:

https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden

Ben je al lid van de Rabobank, dan kun je via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren stemmen op jouw favoriete club. Log in op je rekening bij de Rabobank op de site of in de app. Ga via Service naar Zelf regelen en dan Snel naar ClubSupport en Stem nu. Je klikt in de lijst van deelnemende clubs op CSC45 en vinkt deze keuze aan.

Alvast heel hartelijk bedankt voor je steun!