Over CSC’45 Heerenveen

CSC’45 Heerenveen
Gymnastiekvereniging CSC’45 Heerenveen is een christelijke sportvereniging, die is opgericht op 26 juli 1945. Aan de christelijke identiteit geven wij o.a. vorm door geen trainingen te geven op zondag en zo min mogelijk op zondag aan wedstrijden mee te doen. Wij zijn er trots op dat we nog steeds een actieve vereniging zijn, die staat voor enthousiasme, plezier en vooral sportiviteit onder de begeleiding van enthousiaste trainers. 

De vereniging heeft zo’n 200 leden, variërend van kleuters en pubers tot volwassenen en ouderen. Wij willen graag iedereen, ongeacht leeftijd en niveau, de mogelijkheid bieden om bij CSC’45 te bewegen en te ontspannen.

Voor de jongeren hebben we: peuter- en kleuter-, jongens- en meisjesgymnastiek en turnen. Voor de volwassenen is er volleybal, keep-fit en 55+ in beweging.

CSC’45 Heerenveen is meer dan 75 jaar actief in de gym- en turnsport en daarmee een begrip in Heerenveen.

CSC’45 Heerenveen en WIK-FTC gaan samen verder als Venia Heerenveen
Vanaf komend seizoen zullen alle gymsportactiviteiten worden georganiseerd door Venia Heerenveen. Met de vorming van Venia ontstaat een nieuwe impuls in Heerenveen om in de toekomst een sterk turnbolwerk in het Noorden te worden. Alle leden zijn tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 3 juni jl. uitgebreid betrokken bij en geïnformeerd over de nieuwe vereniging. Naast kritische vragen was er ook veel begrip en waardering voor het proces en de gemaakte keuzes. Veel leden zijn bereid om te helpen de uitdagingen aan te gaan en bij te dragen aan de ontwikkeling van de nieuwe vereniging: Venia Heerenveen.
Lees meer in het uitgebreidere nieuwsbericht over Venia Heerenveen.

Ledenvergadering
Jaarlijks vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Leden worden hiervoor door het bestuur uitgenodigd per mail en via een aankondiging op deze website en op onze Facebookpagina. Tijdens de ledenvergadering komen zaken aan de orde zoals het jaarverslag, speerpunten van het beleid, de begroting, de contributie en andere actuele onderwerpen.