Wie ontwerpt het mooiste turnpakje?

JE KUNT GEEN ONTWERP MEER INLEVEREN!
De reactietermijn is inmiddels verstreken. 

Met ingang van het seizoen 2020/2021 verschijnen we in het nieuw. Maar het wedstrijdpakje moet nog wel ontworpen worden en dat mag jij doen! Ontwerp jij het mooiste pakje, dan krijg je het van onze vereniging cadeau.


Wie kunnen er aan de ontwerpwedstrijd mee doen?

Het gaat om het wedstrijdpakje voor de turnsters uit de groepen 1e en 2e talenten, de junior- en seniorspringploegen en de turnsters die keuzestof turnen, maar álle leden van CSC’45 mogen mee doen aan deze ontwerpwedstrijd. Voor de jongens misschien iets minder interessant, maar wie weet kan jij met jouw tekentalent je bij CSC’45 turnende zusje, buurmeisje of één van de meiden uit onze turngroepen blij maken…


Hoe kan ik mee doen?

Klik hier voor het ontwerpsjabloon. Dit sjabloon gebruik je om jouw pakje te ontwerpen.
* Houd je er rekening mee dat de kleuren van CSC’45 zwart, oranje en wit zijn? Dit zijn de kleuren die je mag gebruiken.
* Het gaat om een wedstrijdpakje met lange mouwen.
* Ook de halslijn en de achterkant van het pakje neem je mee in je ontwerp.

Als je helemaal tevreden bent over jouw ontwerp zet je je eigen naam en de naam van jouw train(st)er op het ontwerp en je vermeldt je e-mailadres. Als je nog iets speciaals over je ontwerp wilt vertellen, dan mag dat natuurlijk ook. Schrijf dat op het ontwerpformulier.


Je ontwerp inleveren

* je levert je ontwerp in bij je train(st)er (op A4-formaat),
* je doet het in de CSC’45-brievenbus in Sportstad (op A4-formaat) of
* je mailt het naar kleding@csc45.nl
Voor de creatievelingen onder jullie….je mag maximaal één ontwerp inleveren.

Je hebt tot en met 15 januari 2020 de tijd om je ontwerp in te sturen. Daarna gaat de selectiecommissie aan de slag om het pakje uit te zoeken, dat het beste bij CSC’45 past en waarin onze turnsters gaan stralen tijdens de wedstrijden. De winnaar wordt op onze website bekend gemaakt.