CSC’45 heeft met drie jeugdteams meegedaan aan de landelijke springchallenge!

De Landelijke commissie Groepsspringen had onlangs weer een springchallenge uitgezet waar teams uit heel Nederland zich voor konden aanmelden. Dit keer was het onderdeel minitrampoline – kast aan de beurt. En CSC’45 heeft met drie jeugdteams meegedaan! Twee teams op niveau E en één team op niveau D.
Vorig jaar heeft CSC’45 ook aan de online groepsspringwedstrijd meegedaan op het toestel minitrampoline valmat en dit debuterende team meiden van 6 en 7 jaar is toen van 111 jeugdteams maar liefst 31e geworden.

Dit jaar hebben twee teams van trainster Emmely meegedaan. Jada, Lisanne, Lis, Fleur en Nynke sprongen op niveau E op en over de kast en Diez, Ilse, Elize, Marrit en Floor deden de sprongen op D-niveau. De meiden hebben elkaar goed aangemoedigd, want tsja bij een wedstrijd zonder publiek moet je zelf de sfeer maar maken ;). En dat had effect! Netjes en in hoog tempo sprongen de meiden drie series met de kast in de lengte en drie met de kast in de breedte.

Van de groep van trainster Eva en assistenten Janna Wytske en Lisan hebben Julia, Emma, Lieke, Ise en Noémi meegedaan op niveau E. Soepeltjes deden ze de ophurk-stap-afsprong-sprongen en ook de los-op ging moeiteloos. De andere springsters uit de groep zijn nog net niet wedstrijdklaar en hebben daarom ook niet meegedaan aan de challenge, maar ook zij hebben enorm hun best gedaan om de sprongenseries goed neer te zetten. Keurig gedaan allemaal!

De filmpjes zijn ingeleverd en nu is het wachten op de uitslag. Als de deelname weer net zo groot is als vorig jaar hebben de juryleden er wederom een flinke kluif aan om alle filmpjes te bekijken en te beoordelen. We wensen hen heel veel succes en we zijn natuurlijk reuze benieuwd naar de scores!