Online bestellingen bij webwinkels als Bol.com, Thuisbezorgd.nl, CoolBlue, Albert Heijn en vele andere leveren ons geld op!

Vanaf nu is het voor iedereen die CSC’45 Heerenveen een warm hart toedraagt mogelijk om onze vereniging GRATIS te sponsoren.

Elke keer als je online bestelt bij één van de vele winkels die bij Sponsorkliks zijn aangesloten, waaronder Bol.com, Thuisbezorgd en Albert Heijn ontvangt onze vereniging daar geld voor.

Het kost jou helemaal niets, maar je helpt er de club enorm mee! Het is wel van belang dat je via de site van Sponsorkliks naar de webwinkel gaat, anders weet bijvoorbeeld BOL.com niet dat je wilt dat de commissie van jouw bestelling naar CSC’45 gaat.


Hoe werkt het?

  • Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ en zoek CSC’45 op.
  • Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Booking.com. Staat het logo van de winkel waar je iets wilt bestellen er niet tussen, typ dan de naam van de winkel in de balk ‘Zoek naar een winkel’. Vervolgens klik je op Zoek en je ziet gelijk of de online winkel mee doet met SponsorKliks.
  • Klik op het logo van de winkel waar je iets wilt bestellen, hiermee kom je op de site van de gewenste webshop. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.
  • Doe hetzelfde als je een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via Sponsorkliks – CSC’45 Heerenveen kun je terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!
  • Ga je online een vakantie samenstellen via bijvoorbeeld Expedia, maak dan zeker gebruik van Sponsorkliks. Deze aankopen leveren onze vereniging namelijk een leuke commissie op!
  • CSC’45 krijgt een overzicht van de winkels waar via SponsorKliks is besteld en het sponsorbedrag dat het heeft opgeleverd. We zien niet wie wat waar heeft besteld, dus je privacy is gewaarborgd.

Ga je rechtstreeks naar de webwinkel, dus niet via sponsorkliks, betaal je dezelfde prijs maar levert het onze vereniging niks op. Zonde om dat geld te laten liggen toch? Dus online bestellen doen we voortaan via Sponsorkliks!

Alvast hartelijk bedankt!

Volg Sponsorkliks ook op Facebook.