Noah heeft zich geplaatst voor de halve finale!

Noah Wiersma, Sven Knol en Maik Stok turnden zondag 31 maart 2019 in de categorie Instap 3e divisie -samen met nog ruim 30 turners!!!- hun kwartfinale in Purmerend.
De jongens waren goed voorbereid en hadden zin in hun wedstrijd. Ze begonnen goed op het onderdeel ringen met alle drie een stick landing. Noah behaalde op dit onderdeel een mooie 7e score. Op sprong deden ze goed hun best, maar Sven had pech …. hij viel. Bij brug en rek zaten ze goed in de wedstrijd, ze turnden keurig. De zenuwen waren jammer genoeg net iets sterker met als gevolg dat ze de zwaaien vergaten te tellen wat een beetje aftrek opleverde. Ondanks die aftrek behaalde Sven een heel knappe 3e score bij rek, Noah een mooie 5e score op brug en Maik een 8e score op rek. De oefeningen op de toestellen vloer en voltige zagen er prima uit. Alle drie scoorden ze daar een mooie ‘middenmoot-score’. Maik kwam met zijn 12e score op vloer nog dicht bij de top-10.

In het eindklassement is Maik 22e geworden, Sven 12e en Noah 9e. De eerste tien gaan door naar de finale, wat betekent dat Noah straks zijn kunnen nog een keer mag laten zien. Knap gedaan allemaal.