Een gezellige turndag met mooie resultaten in Sportstad Heerenveen

Zaterdag 18 februari jl. werd in het Epke Zonderland turncentrum in Sportstad Heerenveen de tweede midden- en bovenbouwwedstrijd voor de jongens georganiseerd.
De ochtend begon met een kort stilstaan bij het plotselinge overlijden van onze trainster Brigitte Spierings. Wat heeft ze veel betekend voor de gym- en turnsport in Heerenveen, voor zowel CSC’45 als voor WIK-FTC.

Wedstrijdronde 1
In de eerste wedstrijdronde beten Sven Knol en Hannes Hoekstra het spits af. Met hun teams zijn ze 3e en 4e geworden. Knap gedaan!

Wedstrijdronde 2
Daarna was het de beurt aan de instappers: Roan Albada, Riddick Kuipers en Dylan Residegan. De instappers konden voor het eerst een medaille winnen en waren best een beetje zenuwachtig. Op wat kleine foutjes na hebben ze het heel goed gedaan. Met gespannen koppies mochten ze samen met hun teamgenootjes uit Leek het hoogste podium beklimmen en hun medaille in ontvangst nemen.

Ook onze oudgedienden Hidde Schukken, Feike Jan Visser en Camiel Vogel waren in deze ronde aan de beurt. Hidde en Feike-Jan werden overtuigend 2e en 3e! Camiel kon helaas niet aan alle onderdelen meedoen, maar werd wel 13e.

Als juryleden hebben wij, Nellie, Alouette en Irene een toffe dag gehad. Leuk om deel uit te maken van zo’n wedstrijddag. Dichtbij de sporters, samen met de juryleden van de andere verenigingen de turners voorzien van de juiste punten. En dat allemaal met een grote glimlach. Zaterdag 18 maart a.s. is volgende wedstrijd voor de heren, wederom in Heerenveen.