Prima finales van de mannen van CSC’45 en WIK-FTC

Op zaterdag 3 juni 2023 kwamen onze heren in actie tijdens de districts- en toestelfinales. Een thuiswedstrijd, want deze wedstrijden vonden in de turnhal van Sportstad Heerenveen plaats.

Districtfinale Herenturnen Noord
Dylan Residegan, Riddick Kuipers en Roan Albada kwamen uit in de categorie Instap A en Hannes Hoekstra turnt in de categorie Pupil C. Ze waren allemaal gefocust en goed op dreef en lieten prima oefeningen zien.
Hannes turnde een stabiele wedstrijd, liet overtuigend zien dat hij alle toestellen beheerst en eindigde op een knappe 2e plaats!
Riddick, Roan en Dylan leken vleugels te hebben en behaalden op alle onderdelen prachtige scores. Roan en Riddick eindigden net naast het podium op een 6e (Roan) en 5e (Riddick) plaats. Dylan liet iedereen achter zich en mocht de hoogste trede van het podium betreden. Goud!

Sven Knol deed mee in de categorie Jeugd C. Hij kwam net iets te kort ten opzichte van de heren van Olympia Hoogeveen die plek 1, 2 en 3 innamen, maar vlak daar achter aan kwam Sven. Met een mooi puntentotaal eindigde hij de op 4e plaats!

Toestelfinales
In de categorie Junior 1 hadden Feike Jan Visser en Hidde Schukken zich op alle toestellen geplaatst. En die plaatsing bleek terecht.
Feike Jan
Vloer: 3e
Voltige: 4e
Ringen: 2e
Sprong: 4e
Brug: 7e
Rek: 2e

Hidde
Vloer: 4e
Voltige: 3e
Ringen: 4e
Sprong: 8e
Brug: 1e
Rek: 1e

Ook de mannen van WIK-FTC waren op dreef en sleepten bij de toestelfinales een flinke berg medailles binnen.