Superprestaties in Harkema van de jongens van CSC’45 Heerenveen

Voor de jongens van CSC’45 Heerenveen was het weekend van 15 en 16 juni 2019 “een weekendje Harkema”, dat in het teken stond van toestelfinales en clubteamwedstrijden.

In de categorie Instap niveau 17 hadden Sven Knol, Noah Wiersma en Maik Stok zich op verschillende toestellen geplaatst voor de finale. Sven liet zich van zijn sterkste kant zien op de toestellen Vloer, Sprong en Rek wat hem een mooie 3e plaats op Rek opleverde en een zilveren medaille op Sprong! Noah en Maik eindigden met hun prima optreden helaas net buiten de medailles.

Wouter Heeremans, Junior 18, had zich geplaatst voor de toestellen Voltige, Ringen en Rek en de strakke oefening op Voltige leverde hem een bronzen medaille op.

In de categorie Pupil 16 hadden Feike Jan Visser en Hidde Schukken zich geplaatst voor het onderdeel Ringen en Hidde mocht daarnaast ook nog op Voltige, Brug en Rek aantreden. En de mannen turnden nagenoeg perfect. Feike Jan werd op Ringen 2e en Hidde liep na deze wedstrijddag vermoedelijk krom door het aantal medailles. Hij werd namelijk 3e op Brug, 2e op Rek én Voltige en won goud op Vloer!

Martinus Aden deed in de categorie Jeugd 10 op maar liefst vijf toestellen mee in deze finale en dat leverde hem een leuk aantal medailles op. Op Ringen werd hij knap 2e en op zowel Vloer als Rek werd hij 1e! Ruben Klaver kon helaas niet mee doen aan deze toestelfinales, want hij heeft de dag voor de wedstrijd zijn arm gebroken en was daarmee uitgeschakeld. We wensen Ruben heel veel beterschap!

Op zondag 16 juni 2019 stond de clubteamwedstrijd op het programma en CSC’45 deed met twee teams mee op niveau 17. De jongens hebben keurig geturnd zonder grote fouten en dat leverde het team van Hidde, Maik en Sven een mooie 2e plaats op en het team van Feike Jan, Noah, David en Jimte Jan werd 4e. Voor David en Jimte Jan was dit hun allereerste turnwedstrijd, dus best wel spannend.

CSC'45 2e op clubteamwedstrijd