Martin, Titia, Sylvia en Dagmar stellen zich aan je voor

Afgelopen vrijdag heeft het eerste trainersoverleg van het seizoen weer plaatsgevonden en ook het volledige, nieuwe bestuur was van de partij. Zij stellen zich graag aan jullie voor!


Martin Brandsma, voorzitter

Mijn naam is Martin Brandsma. Voor velen van u zal ik een bekend gezicht zijn binnen de verenging omdat ik al eerder een aantal jaren binnen het toenmalige bestuur een bijdrage heb geleverd.

Samen met mijn vrouw Lia heb ik 2 zoons en een dochter en inmiddels een kleinzoon, wonen wij in Heerenveen en bekleed ik in het dagelijkse leven een directiefunctie bij een automatiseringsbedrijf in Heerenveen.

Omdat het vorige bestuur had aangegeven te stoppen heb ik besloten om mij andermaal kandidaat te stellen als algemeen bestuurslid om gezamenlijk met de andere bestaande en nieuwe bestuursleden de ingezette weg de continueren en mogelijk uit te bouwen.

Tijdens de eerste bestuursvergadering werd duidelijk dat, door persoonlijke omstandigheden, Irene Bijsterveld haar taak als voorzitter moest neerleggen en daarnaast ook geen deel meer zou gaan uitmaken van het bestuur. In onderling overleg is binnen het bestuur besloten dat ik, tot de volgende ledenvergadering, de functie als voorzitter zal invullen. Vanuit die rol wil ik Irene bedanken voor haar inzet voor de vereniging en haar veel geluk en wijsheid toewensen.

Titia van Althuis, penningmeester

Mijn naam is Titia van Althuis, 41 jaar en woon samen met mijn man, dochter en zoon in Heerenveen. Sinds 2005 ben ik al verbonden aan de vereniging. Eerst als sportend lid bij het dames turnen en al snel daarna ook als trainster en jurylid. Jureren doe ik nog steeds en twee keer per week sta in de zaal om de jongste turnsters de basis aan te leren van het turnen zodat zij zich daarna verder kunnen ontwikkelen bij één van de andere groepen. Na een aantal jaren veel (administratief) ondersteunend werk gedaan te hebben voor het bestuur, heb ik nu sinds de ALV in april de taak van Penningmeester op mij genomen.

Als 7 jarig meisje ben ik begonnen met turnen. Je kan zeggen dat ik voor een groot deel ben opgegroeid in gymzalen. Meerdere keren per week was ik er te vinden om te trainen en ik heb heel wat afgereisd voor wedstrijden. Op mijn 16e ben ik begonnen met jureren en was ik assistent bij verschillende trainingen, waarna ik al snel zelfstandig les gaf. Nadat wij in Heerenveen kwamen wonen, ben ik van mijn oude club overgestapt naar CSC ’45. Ik voelde me er direct thuis. Het is een prachtige vereniging met een rijke geschiedenis. Door de jaren heen heb ik heel wat bestuursleden, trainers, vrijwilligers, leden en ouders voorbij zien komen en altijd weer was er wat te doen en te beleven. Samen met mijn drie nieuwe collega-bestuursleden gaan we de komende tijd hopelijk ook weer mooie dingen voor en met de club doen!

Sylvia Woudstra, secretaris en ledenadministratie

Mijn naam is Sylvia Woudstra, ben 40 jaar en ik woon met mijn man en 2 kinderen Amber (6 jaar) en Aron (4 jaar) in Heerenveen. Ik werk 4 dagen in de week bij Comfortzorg als wijkverpleegkundige in de teams Drachten en Leeuwarden.

Mijn dochter Amber gymt sinds vorig jaar bij Olaf in de groep op woensdag bij de Gymkids en vindt het erg leuk.

Sinds de ALV mag ik de secretaris zijn van CSC45 en de ledenadministratie doen. We gaan er met het nieuwe bestuur weer een mooi jaar van maken.

Dagmar Dijkstra, personeelsfunctionaris en kledingcoördinator

Mijn naam is Dagmar Dijkstra, ik woon samen met mijn man Simon, dochter Doutsen (bijna 14) en zoon Brend (bijna 12) in Haskerhorne. Ik werk in het dagelijks leven als verpleegkundige in het Blaauwhofhuis in Joure. Mijn dochter Doutsen turnde vanaf haar zesde bij GV SHELL in Oudehaske, waar ik ook een aantal jaar als secretaris in het bestuur heb gezeten, maar Doutsen wilde een nieuwe uitdagin. Na wat om haar heen kijken en mee trainen kwam ze uit bij deze mooie vereniging CSC’45 in Heerenveen. Ze heeft nu haar eerste seizoen hier erop zitten en ze heeft het ontzettend naar haar zin.

Ik ben door Titia gevraagd of ik plaats wil nemen in het nieuwe bestuur. Na wat wikken en wegen en praten met mijn dochter heb ik besloten dat het mij ontzettend leuk lijkt om mij in te zetten voor deze vereniging. Ik zal me in eerste instantie bezighouden met personeelszaken en kleding.

Ik hoop dat we met zijn allen een fijne en sportieve tijd van kunnen maken, ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Met een sportieve groet,

Dagmar Dijkstra