Verkoop zo veel mogelijk GCA-loten en maak zelf ook kans op leuke prijzen!

Op zaterdag 14 september a.s. gaat de lotenverkoop van de Grote Clubactie weer van start. Deze lotenverkoop is belangrijk voor onze vereniging, want maar liefst 80% van de opbrengst van de loten gaat naar onze clubkas.

Maak alvast een lijstje met namen van familieleden, vrienden, mensen in de buurt aan wie je je loten wilt verkopen. Verkoop er zo veel mogelijk en wie weet krijg jij dan ook een leuke prijs!

Binnenkort worden de lotenboekjes tijdens de training uitgedeeld en vanaf 14 september a.s. ‘mag je los’. Heel veel succes!

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,00. De koper vult in jouw lotenboekje in het blok “eenmalige machtiging’ zijn gegevens en zijn bankrekeningnummer in en het aantal loten dat hij wil kopen. Het lotnummer komt komt op de afschrijving te staan, zodat de koper later kan nakijken of hij wat gewonnen heeft.

Boekjes inleveren: wanneer en waar
De lotenboekjes lever je bij voorkeur vóór de herfstvakantie weer in bij je trainer of je doet het boekje in de CSC’45-brievenbus in Sportstad Heerenveen (hangt bij de verste ingang van de turnhal).

Jij kan ook een prijs winnen
We hopen dat iedereen weer supergoed z’n best doet en heel veel loten verkoopt. Voor de beste lotenverkopers hebben we weer een mooie prijs en verkoop je meer dan 20 loten, dan krijg je van de Grote Clubactie een leuke prijs.

Vergeet je niet je eigen voor- en achternaam op de voorkant van het lotenboekje te zetten?!

Succes allemaal!!