Grote Clubactie 2018, CSC’45 doet mee!

De landelijke Grote Clubactie 2018 is in Heerenveen op spectaculaire wijze van start gegaan. Een aantal turnsters van CSC’45 mocht het eerste, symbolische lot aan Olympisch kampioene Sanne Wevers uitreiken en dat was een geweldige belevenis.
Inmiddels is de lotenverkoop al weer een tijdje aan de gang en we hopen natuurlijk op een groot aantal verkochte loten. Per verkocht lot van € 3,= gaat namelijk 80% naar CSC’45 Heerenveen en dat geld biedt onze club extra mogelijkheden rondom bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst en uiteraard onze jaarlijkse clubwedstrijd.

Naast het (ver)kopen van één of meerdere gewone loten is het ook mogelijk om een Superlot te verkopen. Een Superlot bestaat uit 50 loten à € 3,= in één keer en heeft dan ook een aanschafwaarde van € 150,=. Van die € 150,= gaat maar liefst € 120,= naar CSC’45, dat is ‘serious business’.

De koper van het Superlot maakt 50 x kans op de hoofdprijs en krijgt een eervolle vermelding op onze website en onze Facebooksite. Zo’n Superlot is dus heel geschikt voor bedrijven. Zij kunnen de loten bijvoorbeeld onder hun medewerkers uitdelen. De trekking is in december, waarmee het Superlot als een leuke decemberattentie ingezet kan worden. Maar het Superlot kan ook door families aangeschaft worden!

Wanneer er een Superlot verkocht wordt door een lid van CSC’45, dan maakt CSC’45 automatisch kans op het winnen van een groots clubfeest. Hoe leuk is dat?

Dus leden van CSC’45, ga nog even op pad en verkoop zoveel mogelijk loten! Heb je vragen over het Superlot, dan kun je die aan je train(st)er vragen of aan onze sponsorcommissie (sponsoring@csc45.nl). Meer informatie over de Grote Clubactie vind je ook op de site van de Grote Clubactie.

Succes allemaal!