Succesvolle Friese teams- en individuele finale

Op zaterdag 20 april 2024 werden in Drachten de Friese Kampioenschappen georganiseerd. CSC’45 deed zowel in de teamsfinale als in de individuele wedstrijden mee.

FK Teams Middenbouw
In de teamswedstrijden deden twee gecombineerde teams CSC’45-WIK FTC mee. Beide teams hebben het supergoed gedaan en eindigden allebei op het podium.
Juliet, Nynke, Rifka, Marieke en Lara hebben zich heel mooi naar brons geturnd en Feline, Tess, Umawa, Doutzen en Noa gingen ijzersterk voor goud!

FK Individueel
In de categorie junior D deden Susanne en Gwen mee namens CSC’45 en Keira kwam uit voor WIK-FTC.
Susanne liet een sterke sprong zien, Gwen blonk uit op de onderdelen brug en sprong en ook Keira was ijzersterk op sprong! Prima geturnd en net niet in de medailles.

In de categorie senior E hadden Romee en Marike zich geplaatst voor het FK. In deze wedstrijdgroep waren de dames enorm aan elkaar gewaagd. Romee turde netjes en behaalde op brug een superscore. Marike haalde alles uit de kast en eindigde op de 1e plek.

In de categorie senior D hadden drie dames zich geplaatst. Lisa, die uitkomt voor WIK-FTC eindigde op een mooie 5e plaats. Yina behaalde de hoogste score op het onderdeel brug en gecombineerd met een prachtige score op balk leverde haar dat de 3e plaats in het eindklassement op. Brons!
Eline was ook deze wedstrijd weer oppermachtig en eindigde met een prachtige op de 1e plaats. Goud!

En ook in de categorie senior C kwamen we ijzersterk uit de bus. Roos turnde zich met o.a. haar stabiele balkoefening naar het brons en Jente werd overtuigend 1e.

Een mooi FK met prachtige resultaten. Goed gedaan allemaal!