Geweldige scores voor de jongens van CSC’45

Zaterdag 8 februari 2020 hebben de jongens van CSC’45 (niveau 7 – 17) hun tweede competitiewedstrijd geturnd. Dicht bij huis, namelijk in Sporthal De Stuit in Joure. En wat ging de wedstrijd goed!!

In de eerste wedstrijdronde waren in de categorie Pupil 16 Feike Jan Visser, Maik Stok, David Zandbergen en Sake Kramer aan de beurt. In een groot deelnemersveld turnde Feike Jan een foutloze wedstrijd en eindigde met maar 0,10 punt verschil op de nummer 1 op een heel knappe 2e plaats. Zowel Maik, David als Sake kwamen heel goed tot hun recht op het onderdeel Voltige. De overige scores waren jammer genoeg nog niet voldoende om hoog in het eindklassement te eindigen.

In de tweede wedstrijdronde kwamen Noah Wiersma en Sven Knol uit in de categorie Instap 17. Beide heren turnden heel keurig. Noah behaalde de 3e score op sprong en ringen en eindigde in het eindklassement op een mooie 5e plaats. Sven werd ook 3e op sprong, maar behaalde ook een 3e score op brug en zelfs de 2e score op het onderdeel rek. Hij werd in het totaalklassement 3e!

In de categorie Benjamin 16 / Talentdivisie kwam Jimte Jan de Jager uit voor Topsport Noord/CSC’45. Dit was zijn allereerste wedstrijd en hij werd -mede dankzij de hoogste score op het onderdeel rek- heel knap 3e!
(De foto van Jimte Jan is van Topsport NOORD.)

In wedstrijdronde 3 turnde Hidde Schukken in de categorie Pupil 15 een heel nette wedstrijd en dat zag je terug in de uitslagen. Hidde is 2e geworden!

Camiel Vogel, Pupil 14, was wat aan de late kant omdat er op de starttijd van zijn wedstrijdronde was ingelopen. Laat of niet, Camiel scoorde -ondanks een val op vloer- op alle onderdelen het hoogste aantal punten en eindigde dus ook op de 1e plaats!

Het is nu even afwachten wie er door gaan naar de landelijke wedstrijden, maar we kijken in ieder geval terug op een prima wedstrijd. Goed gedaan allemaal!