Zilver voor Sanne Dillingh!

Zaterdag 7 maart 2020 was in Gorredijk de 2e plaatsingswedstrijd voor de dames uit Wedstrijdgroep 3. Van CSC ’45 deden 9 turnsters mee. Sanne Dillingh heeft zilver gewonnen en heeft zich geplaatst voor het FK op 16 mei a.s.!

Pupil 1 D2
Sanne turnde samen met Diez Schwirz en Elize Bosma in de categorie Pupil 1 D2. Het eerste toestel, brug, ging bij alle drie de dames heel erg mooi. Sanne scoorde hier zelfs het hoogst van iedereen. Vervolgens kwam balk. Hier hadden de dames nog best wat zenuwen voor. Elize wist haar hoofd het beste koel te houden en er de hele oefening op te blijven.  Dit werd beloond met het 4e cijfer. Op vloer turnden de dames een keurige oefening. Sprong ging nog beter, alle drie de dames scoorden in de top 8! In het eindklassement eindigde Elize op de 5e plaats, Diez is 9e geworden.

Pupil 1 D4
Eva Schippers, Felicia Algra en Marrit Zijlstra turnden in de categorie Pupil 1 D4. Eva turnde overal mooie oefeningen, met sprong als haar beste onderdeel. Felicia had ook als beste toestel sprong, hier werd ze 1e op! Marrit had balk als beste toestel, hier behaalde ze de 6e score, maar ook de andere toestellen gingen keurig.

Pupil 1 D3
Emma Dijkstra turnde in de categorie Pupil 1 D3. Haar beste toestel was balk, met het 7e cijfer. Brug zat hier niet ver achter, hier behaalde ze een 9e plek. Vloer en sprong waren netjes en ze eindigde in het totaalklassement op de 10e plek.

Pupil 2 D4
Floor van Ginkel en Fleur Weessies turnden in de categorie Pupil 2 D4. De dames wisten op sprong precies dezelfde score te halen! Floor scoorde op balk en vloer ook in de top 8, Fleur deed dit op brug en balk. Floor eindigde als 9e en Fleur als 11e.