Borrel(tas) je met ons mee?!

Hallo allemaal!

De knusse wintermaanden komen eraan en daarom gaan we weer een heerlijke borreltassenactie starten. Op woensdag 19 oktober 2022 is het zover!

In samenwerking met De Zuivelhoeve Heerenveen hebben we drie soorten borreltassen samengesteld en die kunnen vanaf nu besteld worden. Doe je mee? Wie de meeste tassen verkoopt krijgt tas 3 cadeau! Met de inkomsten spekken we de clubkas zodat we mooie dingen kunnen doen met de club en nieuwe materialen kunnen aanschaffen voor de club. Van iedere verkochte tas krijgt onze vereniging namelijk een deel van de opbrengst.

Hoe gaat het in zijn werk?

Met deze actie hoef je niet per se langs de deuren, maar dat kan natuurlijk wel. Je mag iedereen (online) vragen een borreltas -of meerdere tassen- te kopen. Als diegene wel zin heeft in een tas met lekkers van de Zuivelhoeve, kun je twee dingen doen:

  1. Je stuurt de link voor het bestelformulier naar familie, vrienden, buren en andere belangstellenden en diegene vult het formulier zelf in. Je kunt de link naar het formulier mailen, appen of op andere manieren online delen.
  2. Je mag het formulier ook op jouw naam in opdracht van iemand anders invullen. Want hoe meer bestelformulieren er op jouw naam staan, hoe groter de kans wordt dat je de meeste tassen verkoopt en een grote tas (tas 3) vol lekkers wint (dit geldt alleen voor leden van CSC’45).
    Misschien vindt iemand het lastig om het formulier in te vullen of ze hebben geen internetbankieren op hun telefoon, dan help je ze door jouw naam en mobiele nummer op het formulier te zetten. En vergeet niet dat je ook voor jezelf natuurlijk een lekkere tas kunt bestellen!

Je kunt kiezen uit drie verschillende tassen:

Tas 1: € 10,00
pesto dipstokjes, potje Aioli, pinda’s, maxi mix (zoute knabbelmix), chocolade kiddy’s (soort M&M’s)
Tas 2: € 15,00
als tas 1 + belegen kaas, mini mosterd dille, zakje Spaanse chips (45gr), flesje sap (250 ml)
Tas 3: € 25,00
inhoud tas 2 + Friese droge worst, cookie fudge rotsjes, flesje sap (andere smaak, 250ml), zak Pan tostado (krokante knoflookbroodjes of met zongedroogde tomaat), puntje kruidenkaas

Dit is de link naar het bestelformulier: Bestelformulier Borreltas

De actie loopt van woensdag 19 oktober tot en met zaterdag 12 november 2022 (de actie is verlengd tot en met dinsdagmiddag 15 november 2022!!).
In die periode kun je dus zoveel mogelijk tassen verkopen! Als de actieperiode is afgelopen, gaan wij alle bestellingen verzamelen en worden de tassen klaar gemaakt. Je krijgt eind november a.s. een berichtje waar en wanneer je de bestelde tas(sen) op kunt halen.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan horen we het graag!

Heel veel succes met de verkoop. We hopen op een grote opbrengst!

Bestuur CSC ’45 Heerenveen