Spetterende seizoensafsluiting teamwedstrijden

Op zaterdag 16 maart 2024 was Sportstad Heerenveen weer het toneel voor onze heren turners uit de Midden- en Bovenbouw. Onze Instap A-teams mochten het spits afbijten.
Roan Albada en Dylan Residegan turnden samen met hun teamgenoot van GV Veenwouden ’tegen’ Riddick Kuipers en Bowi Wijbenga met hun teamgenoot van Turnstad Groningen. De beide teams waren enorm aan elkaar gewaagd, de onderlinge verschillen waren maar klein en ze eindigden op de 1e en 2e plaats.

In de tweede ronde was Hidde Woliner aan de beurt met zijn teamgenoten van SV Rouveen. Ze kwamen net een paar punten te kort voor een podiumplaats, maar eindigden met een mooie score op de 4e plek.

In de 3e wedstrijdronde waren onze turners uit de categorie Jeugd D en Pupil B aan de beurt. Sven Knol en Hannes Hoekstra (Jeugd) lieten zich met hun teamgenoten van U.D.I. Warga van hun beste kant zien en zijn overtuigend 1e geworden!
Thomas van Prooijen en Jimte Jan de Jager (Pupil) behaalden met hun teamgenoten van WIK-FTC een mega hoge score en eindigden ook op de 1e plaats.

Ondertussen was ons team bestaande uit Sil Zorge, Hidde van der Kooij, Vincent Smit en Luuk Lobbes op baan 2 aan de beurt. Deze jongens komen uit in de categorie Instap B en de concurrentie was groot. Met mooi en stabiel turnen eindigden ze met een prachtig puntentotaal op de 3e plaats.

Ook werd de seizoensuitslag bekend gemaakt en die leverde onze teams ook weer een stapel medailles op. Al met al is er een enorme vooruitgang geboekt, hebben onze turners met veel gedrevenheid en plezier hun vorderingen laten zien en is iedereen door het publiek en de jury op een mooie manier beloond.