Zo blijven de Keep-Fitters fit!

De Keep-Fitjuf (Bibi de Jonge) doet verslag:

“Wat gewoon was werd bijzonder en wat bijzonder werd lijkt ook weer gewoon…….”

Zo zwaaiden we eerder dit jaar één van onze Keep-fitters uit naar Amerika (familiebezoek) en even later hoor je dat ze gelukkig op tijd thuis zijn gekomen. Weliswaar een week eerder dan gepland, maar “….het was een goede beslissing, gevoelsmatig voelde het wel anders. Het virus treft zo ontzettend veel mensen letterlijk en figuurlijk, daar is een weekje eerder terug niets bij…… ”

Ondertussen zijn in verband met het coronavirus in Nederland de gymzalen gesloten en zijn ook de Keep-Fitlessen noodgedwongen stopgezet. Maar de groep wil wat doen, denkt creatief mee en strooit met adviezen.
De Keep-Fitjuf draaide op basis van de adviezen en suggesties een programma met muziek in elkaar en de dames konden heerlijk aan de slag.

Later hebben we er ook wat hersengymnastiek en een line-dance aan toegevoegd. Het plezier straalt ervan af. En we breiden het programma nog verder uit. We gaan met z’n allen een flink aantal kilometers wandelen. “Ook de hond van de juf is hier heel blij mee!”

Tot de zaal weer open kan (en daar kijkt de groep toch ook reikhalzend naar uit) ‘lopen’ de enthousiaste Keep-Fitters lekker door. Gezellig met z’n allen, heerlijk in beweging!