Help jij mee om geld op te halen voor nieuwe toestellen?

Vanaf zaterdag 19 september a.s. mogen er weer loten van de Grote Clubactie verkocht worden. Van de loten à € 3,00 per stuk gaat maar liefst 80% (dat is € 2,40 per lot!!) naar de vereniging. Help jij mee om geld op te halen, zodat we nieuwe toestellen kunnen kopen?

Loten verkopen en corona, hoe doen we dat?
De Grote Clubactie heeft het mogelijk gemaakt dat de loten online gekocht kunnen worden. Met behulp van een QR-code of rechtstreeks op de website van de grote clubactie.

Natuurlijk kunnen de loten ook nog vanuit het traditionele lotenboekje verkocht worden, maar als het online kan, dan gaat daar nu heel sterk de voorkeur naar uit. Via deze link kom je bij de instructie over het online loten verkopen. Hoe beter voorbereid, hoe gemakkelijker het gaat ;).

Dus waarschuw alvast al je familieleden door het linkje (https://lot.clubactie.nl/lot/csc’45-75-jaar/30016) in de familie-app te zetten en maak van de Grote Clubactie van 2020 een daverend succes. Zet ‘m op allemaal!

Wil je meer weten over de lotenverkoop, lees dan Brief lotenverkopers Grote Clubactie 2020, die alle lotenverkopers krijgen.