Lekkere hapjes voor het ‘goede doel’

Hallo allemaal!

Vandaag (vrijdag 26 februari 2021) is het zover: De borreltas-actie gaat van start! We gaan er een feestje van maken door zoveel mogelijk tassen te verkopen. Doe je mee? Wie de meeste tassen verkoopt krijgt een leuke verrassing! Met de inkomsten spekken we de clubkas zodat we kunnen blijven bestaan en, als het weer mogelijk is, mooie dingen kunnen doen. Van iedere verkochte tas krijgt onze club een deel van de opbrengst.
Hoe gaat het in zijn werk?
Met deze actie hoef je niet per se langs de deuren. Dat is wel zo fijn in deze tijd, want we moeten nog steeds voorzichtig zijn en op elkaar passen  Je mag iedereen vragen een tas (of meerdere tassen) te kopen. Als diegene dan wel zin heeft in een tas met lekkers, kun je twee dingen doen:
1. Je stuurt de link voor het bestelformulier naar diegene toe en diegene vult het formulier zelf in. Je kunt de link naar het formulier mailen, appen, etc.
2. Als diegene het formulier liever niet zelf invult of het lukt niet (misschien vinden je grootouders het bijvoorbeeld lastig, of hebben ze geen internetbankieren op hun telefoon), dan vraag je diegene die een tas wil bestellen om zijn of haar gegevens en vult namens die persoon het formulier in.
Dit is de link naar het bestelformulier: Bestelformulier Borreltas
De actie loopt tot en met donderdag 11 maart 2021. Tot die tijd kun je dus zoveel mogelijk tassen verkopen! Als de actieperiode afgelopen is, gaan wij alle bestellingen verzamelen en worden de tassen klaargemaakt om uit te delen. Je krijgt tegen die tijd een berichtje van ons over het bezorgen van de tassen.
Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan horen we het graag!
Heel veel succes met de verkoop. We hopen op een grote opbrengst!
Bestuur CSC ’45 Heerenveen
Tas 1:
Tas 2 / XL:
Tas 3 / XXL: