De beste wensen voor iedereen namens het bestuur en de trainers van CSC’45!

Het bestuur en alle trainers van CSC’45 wensen iedereen heel fijne feestdagen, een gezellige vakantie en een gezond en sportief nieuw jaar!

Wat doen we tijdens de lockdown?
Sinds vorige week zijn de zalen weer gesloten en zijn de binnentrainingen voorlopig niet meer toegestaan. De trainers van CSC’45 hebben daarom ideeën met elkaar uitgewisseld en afgestemd wat voor de komende tijd de mogelijkheden zijn.

– buiten trainen (als het weer het toe laat),
– met z’n allen of in kleine groepjes online een work-out doen,
– spelletjes op het schoolplein,
– challenges voor binnen en buiten en op een tijdstip dat jou goed uitkomt,
– bewegen op muziek,
– speciale oefeningen voor kracht, lenigheid en houding,
– en nog veel meer…..

Onze trainers informeren hun eigen groepen over wat zij binnen de huidige coronamaatregelen graag met hun eigen groep willen ondernemen. Dus houd je mail en/of what’s appgroep in de gaten. We gaan hoe dan ook aan de slag!

Tijdens de kerstvakantie
Tijdens de schoolvakanties zijn de gemeentelijke gymzalen gesloten, dus in die periode zijn er sowieso geen trainingen. Wat er na de kerstvakantie mogelijk is, hoor je via je train(st)er.
Voor wat betreft de turnhal werd er in de schoolvakanties altijd volgens een aangepast rooster getraind. Nu we geen gebruik kunnen maken van de turnhal, word je via je eigen trainer geïnformeerd over de activiteiten die we thuis, buiten, individueel en/of in groepsverband kunnen oppakken.