CSC’45 organiseert het Nederlands Kampioenschap Micro Teamgym

Er is heel hard gewerkt, de voorbereidingen zijn al maanden geleden gestart, maar zaterdag 2 februari a.s. is het dan zo ver. Het Nederlands Kampioenschap Micro Teamgym!

CSC’45 Heerenveen is de organisator van dit springspektakel en onze wedstrijdcommissie houdt zich -in samenwerking met een legioen aan vrijwilligers- bezig om deze springwedstrijd tot in de puntjes voor te bereiden, zodat spingers, springsters, train(st)ers en bezoekers kunnen genieten van dit geweldige evenement.

CSC’45 doet zelf uiteraard ook mee aan de wedstrijd. Tijdens het ochtendprogramma komen het Senioren A-mixteam, het Damesteam Junioren A, het Damesteam Senioren B en het Damesteam Junioren C in actie. Tijdens het middagprogramma is het de beurt aan het Damesteam Senioren C en het Damesteam Junioren B om hoog en mooi te springen op de minitrampoline en de airtrack.

Het belooft een prachtige wedstrijddag te worden en daarom nodigen we iedereen van harte uit om zaterdag 2 februari a.s. naar Sportstad Heerenveen te komen!