Contactgegevens

Zomervakantie 2021 & Communicatie

In verband met de vakantieperiode kan het zijn dat je wat langer op een reactie op jouw vraag, aanmelding of opmerking moet wachten. Alle medewerkers en bestuursleden van CSC’45 Heerenveen hebben gedurende de zomervakantie een aantal weken vrij / vakantie, waardoor zij niet altijd direct kunnen reageren. We vragen hiervoor je begrip.

Namens het bestuur
CSC’45 Heerenveen


Heb je een vraag, suggestie of op- of aanmerking? Mail ons dan naar ledenadministratie@csc45.nl.


De CSC’45 brievenbus

Om de bereikbaarheid van de vereniging verder te vergroten is er in Sportstad (bij de verste trapopgang naar de tribune van de turnhal) een brievenbus geplaatst. Hierin kunnen alle vragen, opmerkingen, suggesties of andere nuttige bijdragen voor de vereniging (bijvoorbeeld aanmeldingen voor een bestuursfunctie of andere functie binnen de verenigingen) worden gedeponeerd. Deze brievenbus wordt wekelijks geleegd.


Afmelden voor een training

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je een training moet overslaan. Afmeldingen voor de training geef je te allen tijde rechtstreeks aan de trainer/trainster door. Je hoeft het bestuur of de ledenadministratie niet van je afmelding op de hoogte te brengen.


Facebook
Helemaal bijblijven over alles wat er binnen CSC’45 speelt of op de agenda staat? Volg dan onze facebookpagina.