Collecteweek Oranje Fonds 11 t/m 15 juni 2019

Het Oranje Fonds steunt sociale projecten, die mensen echt met elkaar verbinden. Dat doen zij met geld, kennis en aandacht. Dit streven van het Oranje Fonds spreekt ons aan! Met het aanbieden van sportlessen en evenementen willen wij namelijk ook graag mensen met elkaar verbinden. Hoe mooi is het dan dat het Oranje Fonds en CSC’45 elkaar daar een beetje bij kunnen helpen?


“Kinderen groeien niet op in armoede.”

“Mevrouw de Vries van 89 voelt zich niet eenzaam.”

“En mensen met een beperking worden niet beperkt in het leven. Vanzelfsprekend, toch?

Helaas is dat niet zo. Stichtingen en verenigingen zetten zich dagelijks in voor anderen, zodat niemand in Nederland er alleen voor staat. Het Oranje Fonds steunt deze sociale organisaties. Van 11 tot en met 15 juni 2019 wordt er gecollecteerd voor het Oranje Fonds en het bijzondere van deze collecte is dat wij als deelnemende organisatie 50% van de opbrengst mogen besteden aan eigen doelstellingen. Met de andere helft steunt het Oranje Fonds sociale projecten in de provincie waar gecollecteerd is. Zo wordt alles 100% lokaal besteed.


De collectanten van CSC’45 gaan in de wijk De Greiden met de collectebus langs de deuren. Mocht je tussen 11 en 15 juni a.s. ook een paar uurtjes tijd hebben om te collecteren, dan kun je je daarvoor nog aanmelden bij de sponsorcommissie (sponsoring@csc45.nl).

Meer informatie over het Oranje Fonds vind je op: www.oranjefonds.nl.