Club van 50

Om o.a. de trainers en de zaalhuur te kunnen betalen innen we bij onze leden contributie. Maar die contributie is niet voldoende om naast de gymlessen en turntrainingen extra activiteiten en evenementen aan te bieden en daarom hebben wij sponsoren nodig!

Om de sponsoring laagdrempelig te houden hebben we de club van 50 in het leven geroepen. Van de donaties van de club van 50 kan onze vereniging verschillende activiteiten organiseren zoals bijvoorbeeld pietengym met een attentie voor de allerjongste leden, onze jaarlijkse clubwedstrijd in Sportstad Heerenveen en de jaarafsluiting met kerstkransjes of oliebollen en chocolademelk.

Graag nemen wij jou als particulier of als bedrijf op in onze club van 50. Dus ouders, (oud-)leden, familie, vrienden of bedrijven, meld je aan als donateur! Voor een bedrag van € 50,00 per jaar en tot wederopzegging steun je onze vereniging op een heel belangrijke manier. De leden van de club van 50 worden op onze homepage vermeld en via onze facebookpagina van harte welkom geheten als nieuw lid van deze onmisbare club van 50.

Donateur worden? CSC’45 Heerenveen sponsoren?
Aanmelden kan door een mail te sturen naar website@csc45.nl met vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats.

Alvast hartelijk bedankt voor jouw steun!