Aanmelden als nieuw lid van CSC’45 Heerenveen

Heb je tijdens de sportsnuffelweken even ‘geroken’ aan de gymsport of is jouw vriendje of vriendinnetje enthousiast over de gymlessen bij CSC’45? Misschien wil je weten of de Keep-Fitlessen of de lessen van 55+ in Beweging aansluiten bij jouw sportieve wensen?
Kom dan geheel vrijblijvend een proefles doen op één van onze locaties om de sfeer te proeven en te beoordelen of de gymsport bij jou past!


Proefles
Je mag altijd eerst een gratis proefles doen. Je kunt je hiervoor aanmelden via ledenadministratie@csc45.nl onder vermelding van aanvraag proefles en op welke locatie/tijdstip je die proefles graag wilt doen.


Lid worden
We hopen natuurlijk dat je tijdens de proefles enthousiast bent geworden en we je als nieuw lid van onze vereniging mogen verwelkomen.

Om lid te worden hebben we een volledig ingevuld inschrijfformulier nodig. Deze mag je tijdens de eerstvolgende gymles aan de trainer/trainster geven, maar kan ook gemaild worden naar ledenadministratie@csc45.nl.
Aan het lidmaatschap van CSC’45 Heerenveen is een aantal rechten en plichten verbonden, deze staan in de informatiebrief die aan het inschrijfformulier gekoppeld is.

Stichting Leergeld en Jeugd Sport Fonds
Sporten met financiële steun vanuit de Stichting Leergeld of het Jeugd Sport Fonds? Dat kan bij ons. De aanvraag hiervoor doe je zelf bij één van deze twee organisaties. Zodra zij akkoord hebben gegeven, kan je kind (kinderen) mee doen aan onze lessen. We hebben daarvoor wel een ingevuld inschrijfformulier nodig voor onze ledenadministratie. Het inschrijfformulier is te verkrijgen bij de train(st)er en op onze website (inschrijfformulier)

We wensen jou heel veel plezier bij CSC’45 Heerenveen!